Brownie :: Fashion, Beauty & Lifestyle. !

Victoria Secret Body Lotion :: Coconut Passion

För några veckor sen så skaffade jag denna goding, VS Body Lotion i doften Coconut Passion. Yay, nu har jag 6st body mists och en body lotion från VS! Anyways, kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle göra en liten recension av denna underbara body lotionen, cause I loved it so much? Well, nu har jag testat den, so here it is!

Pros: Den doftar sjukt gott, söt vanilj och kokos. Den håller också väldigt länge! Alltså på min hud/kropp har den hållit jättelänge, men ni får testa och se hur det blir för er, men jag tror nog att det blir samma för er också! Victoria Secret är aldrig en bevikelse<3

Cons: Body lotionens doft är lite starkare än body mistens doft tycker jag, så några av er kanske tycker body lotionen har en stark, sött doft.. Men trots allt gillade jag den jättemycket och tror ni kommer också göra det!

Betyg: 4,5/5.

Är det värt att köpa? Ja säger jag! Så, det här var allt jag hade att säga om den här lilla godingen! Let me know om ni vill ha mer sånna här reviews på skönhetsprodukter jag har testat och om ni vill veta min åsikt och vad jag personligen tycker om dom, och kommentera gärna om ni vill ha en recension på alla mina vs body mists och vilken jag tycker är bäst och luktar godast! Stor kram.

21 april 2014 22:31 | Beauty |

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading