Brownie :: Fashion, Beauty & Lifestyle. !

Americanska Pannkakor

Ni kanske undrar varför jag uppdaterar er kl. 11 på kvällen om Americanska Pannkakor? Ja, för att jag har gjort Americanska Pannkakor för första gången idag och är sjukt nöjd och stolt över mig själv haha! Så ville bara dela det med er, they turned out pretty good, dessutom är dom jätteenkel att göra, på kort tid! Testa ni också.

Dagen spenderade jag hemma hos Jasmine och hade lite kvalitétstid! Vi kollade på Top Model Sverige och en jättespännande Sci-Fi action film som RIHANNA var med på, gjorde americanska pannkakorna och åt lunch, tränade på våra street & jazz koreografi inför dansuppvisningen som kommer i maj, sedan så gick vi ut och lekte och cyklade. Hade faktiskt skitkul! Duschat efter jag kom hem och nu är jag dödstrött, så bloggar mer imorgon! Godnatt fina ni.

Gårdagens hårfärgning gick åt helvete så imorgon kör jag hårfärgning del 2. Förstår och fattar inte, följde instruktionerna så noggrant men det blev ingen färg alls?! Bara lite pigment som nästan inte syns. Kanske för att det är så svårt att färga mörkt/svart hår en ljusare färg? Ni som är blondiner eller brunetter, ni borde va tacksam för eran fina hårfärg!

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading